понеделник, 23 април 2012 г.

Една мнооого закъсняла публикация...

Здравейте приятели!
Преди да започна да се хваля с това което съм правила този и миналия месец, искам да се похваля с това, което получих като подаръци по един или друг повод

Още през далееечният месец март получух тази страхотна картичка от Искра по случай 8-ми март.Много ме усмихна, Исе! Благодаря! Страхотна картичка си сътворила!
Също за 8-ми март, но по случай рождения ден на блога на Лидия ,също и по линия на играта Pay-it-forward, получих тази вкусна торта, пълна с шаренки нещица и страхотното дръвче в стил "quilling-liva"Лидка, страхотна си, благодаря!

Следва нещо по-скорошно. Картичка за Великден и подаръче изненада:
Тези прекрасни обеци и гривна са ръчно изработени с любов от Нели
Нелка, много ме трогна! Картичката е страхотна, а обеците и гривната - нямам думи. Още същата вечер, след като ги получих, беше направен "график" за използването им от моите дъщери. И май моето име фигурираше само един път в този график... :) Ако имам късмет да се вредя - ще ги сложа за рождения си ден (който е съвсем скоро обаче) хи-хи!И накрая, но не на последно място - картичка, сътворена от ръцете на моите две прекрасни дъщери, по случай празника на мама:


Благодаря ви, момичета! Обичам ви !

Ами похвалих ви се! Ако идвате тук и ми завиждате за страхотните придобивки - искам да пожелая и на вас да получите подобни съкровища!
До скоро!

1 коментар: