неделя, 12 август 2012 г.

Малко сватбено настроение

Здравейте отново! Днес ще покажа две сватбени картички, които не са никак нови, но с ново изпълнение на вече правени от мен такива.
Това е картичка-кутийка с форма на сърце. Във вътрешността има ринг, за поставяне на свитъка с пожеланието, както и допълнителна панделка за връзване на банкноти, като подарък.
Розите и листенцата им са направени от паус. За съжаление, на снимката не се вижда реалния лилав цвят, който стои много нежно на фона на перления картон.

Другата картичка е вече добре познатата ви в стил Pergamano - "Гълъби".  Този път за основа избрах син цвят. Мисля че стои много нежно и сватбено...
С тези две предложения ще участвам в августовското предизвикателство на двете елши - "Сватбени емоции"

И сега една съвсем семпла картичка за рожден ден. Просто ей-тъй:Това е от мен за днес. Пожелавам ви спокоен следобед и приятни емоции в последния ден на олимпиадата в Лондон!
До скоро!

5 коментара:

 1. Дани, много нежност има в твоите картички! Според мен точно пауса е нежният полъх в сватбената емоция! Дълго време ми липсваше, но завръщането ти по този начин те извинява! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Какви красоти! Картичката с пергамано е просто пленителна! Синята основа със златните акценти стои много нежно!

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви от сърце за изразените мнения! От опит знаете колко е необходима обратната връзка за твореца. За това ви Благодаря че намерихте време да пишете!

  ОтговорИзтриване
 4. Дани, гълъбите са ми фаворит, но кутийката е много нежна ...тези рози...великолепни!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря Ис! Много мило че не пропускаш да оставиш коментар!

  ОтговорИзтриване