сряда, 15 декември 2010 г.

Време е да се завърна... :)

Здравейте малки и големи блогъри и блогърчета! От доста време не съм се отбивала при вас. Имате страхотни творения, за повечето от които ви завиждам. Отминали са толкова игри и предизвикателства, които съм изпуснала, че незнам дали почивката около коледа и нова година ще ми стигне за да прегледам всички постове и да наваксам. Имаме нови попълнения в нашето арт пространство. Радвам се като виждам колко популярно е станало нашето хоби и колко последователи си е намерило...

Сега предстои да се "отчета" така да се каже, за времето докато ме нямаше какво съм правила. Е не съм съвсем мързелувала, но може да се каже че си починах и съм заредена с нови творчески идеи и сили. В близките дни се надявам (ако техниката не ме предаде) да ви покажа някои мои творения, с които си запълвах малкото свободно време .

Днес започвам с един проект, който беше заплануван още преди година, но си чакаше повода. Данчето вече е напреднала в това. Тя първа публикува в българското пространство подобен проект. Много и се възхищавам за  всичко което прави. Е, и моето време дойде да направя подобна бебешка количка. Не е приказна като на Данка, но си е суперско като за първи опит.
Ако желаете - ще кача линка с уроците.

Двама татковци си получиха подаръците за своите рожби във вид на бебешка количка:



10 коментара:

  1. Ми да, крайно време беше за се завърнеш! Аз съм съвсем сигурна, че не си мързелувала, така че чакам да показваш повече :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много са сладурски и двете колички, дори си им направила и кутийки. Браво! Чудесни подаръчета са получили двамата татковци.

    ОтговорИзтриване
  3. Много са сладки! Стархотна изработка!

    ОтговорИзтриване
  4. Уникални са! Браво! аз се каня да се пробвам, но не ми достига кураж, би ли качила уроците, много ще се радвам!

    ОтговорИзтриване
  5. Много идейни бебешки колички. Ще ми трябва адресът ти за да мога да ти изпратя картичка.

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря на всички. Уроците са на норвежски език. Една дама се е потрудила да ги създаде нахледно със снимки и обяснения. Мога да кача препратка към нейния сайт, ако ви е трудно да се ориентирате - гугъл преводача върши чудесна работа :)
    ето и линка:
    цък

    ОтговорИзтриване
  7. скъпа blue_dream,
    търсих ти адреса, но не го откривам за да ти напиша пощенският си адрес. Моля те пиши ми първо на електронната поща : tsonevad@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте, може ли да се свържа с Вас да обсъдим тези "изобретения",тъй като скоро ни предстой годинка-кръщене и искам поканите да са като бебешка количка,а тези са просто уникални...

    ОтговорИзтриване
  9. Да, може да се свържете с мен. Пишете ми на електронната поща. Може да ви изпратя телефона си

    ОтговорИзтриване
  10. Електронната ми поща е: tsonevad@gmail.com

    ОтговорИзтриване