понеделник, 13 февруари 2012 г.

Репродукция

Нямам време да пиша, но много искам да се включа при фуриите в предизвикателството "Репродукция".

Моля да ме извините, че без думи ще покажа снимки, но след малко тръгвам на работа...
Първо да покажа вдъхновението ми: това е прекрасния блог на Моника с уникалните и картички, а ето това е моето вдъхновение .

Моят вариант е този:



До скоро и усмихната валентинска седмица!

неделя, 5 февруари 2012 г.

Pergamano

Здравейте блогъри! От няколко дена се каня да открадна малко свободно време за да публикувам новите си картички, от типа pergamano.  Е, сега имам тази възможност и бързам, докато не са ме грабнали ежедневните задачи да споделя какво правих последно време. Първата картичка с ангелчето много ме измъчи. Поръчаха ми тази , която всички вече сте виждали, сватбената с гълъбите. Само че вместо гълъби, ми казаха "искаме този ангел" и ми показват една висулка за колие, с размери 4 на 4 см. Е, постарах се да намеря снимка на тази висулка , увеличих я и прерисувах на паус. Трябваше да махна тромпета, който държеше ангела и да добавя цветя . Ето го резултата:


Перфорирах крилата и леко ги повдигнах от основата. Украсих ги с брокат и мисля че се получи много добре. Освен мен самата и поръчителите я харесаха. Надявам се този, за когото беше предназначена картичката, също да я е харесал.






Другата е за сватба. Попаднах на безплатен дигитален печат с изображение на двойка младоженци. Стана семпла. Не съм особено доволна от резултата, но следващият път ще опитам да разкрася тази картичка .





Имам 2-3 папки за ембос, но си нямам машинка. Използвам ги по много примитивен начин. За бела, на плика на сватбената картичка, без да искам обърнах картончето. Трябваше изпъкналата част да е отгоре, но вече беше изрязан триъгълника и го залепих с вдлъбнатата част нагоре. Не се разбра че съм сбъркала, защото решиха, че това е ефекта, който съм целяла и много я харесаха...

Надявам се и вие да ги харесате, иначе не бих ги показала :)

Сега отивам да отделя време на котката, защото мърка от доста време и обикаля около клавиатурата, търсещ внимание и ласка. Вече е на 6 месеца. Имам го от 4, но не съм се хвалила с него, а е толкова сладък... Обещавам да отделя една публикация специално за него.
До скоро!

Благодаря че се отбихте в моето кътче! Пожелавам ви топъл ден и много любов!