вторник, 27 април 2010 г.

wedding 2


Ето ги и новите покани. Само да поясня, че првия и втория вид си имат кутийка-плик. Може да не се вижда много добре от снимките, но едната се връзва с панделка, а на другата капака просто се подпъхва.


Wedding invitation



Днес съм на тема покани за сватба. Правих 4 покани за сватба на една колежка. Бяха само четири, защото бяха предназначени само за най-близките - родители, кумове брат/сестра, шафери... Толкова са ги харесали, че са ме препоръчали на друго семейство, на което му педстои сватба. Сега приключих втория вид покани. Мисля да участвам с двете покани във картичкофурийското предизжикателство.
Ето и моето творение:

събота, 17 април 2010 г.

Моят първи опит в blogspot...

Още незнам как и защо се реших, но... ето ме. Имам си собствен блог и сега трябва да се грижа за него. От работата и домакинските задължения, едва ми остава време за мен самата, та камо ли да пиша.... Май тази първа публикация ще бъде най-дългата :)
Мисля от тук нататък да споделям със вас, които посещавате моя блог, всяко мое ново творение. Имам предвид, понеже хобито ми е да се занимавам с хартия, и от това се получават много красиви неща, реших да ги показвам тук.
Ето какво сътворих днес:
Това сладко слонче не е печат, а е принтирано. Много ми се иска да събера цялата серия печати на penny black, но за съжаление в България не се продават...













А това са розови карамфили








Дано да ви харесат.
Утре, ако остане време ще добавя нови снимки..
А може пък да направя tutorial.., кой знае